sports/lifestyle

Om Tri Your Limits

Syftet med vårt initiativ Tri Your Limits är att inspirera och uppmana människor till att tänja sina gränser och att utmana sig själva att göra det omöjliga. Detta gör vi, Ulrika & Simon, genom att spränga våra egna gränser och ta oss igenom den krävande triathlontävlingen Ironman som är sammanlagt 226 kilometer lång. Varje steg framåt är ett bevis på vad viljan kan bära oss, bara vi får chansen.

För varje kilometer i Ironman-loppet vill vi därför samla in hundra kronor. Dessa pengar ska gå oavkortat till den internationella stiftelsen Hand In Hand som bekämpar fattigdom genom att hjälpa människor att hjälpa sig själva genom möjlighet till utbildning och företagande i utsatta länder. Om vi når detta mål kommer vi att ha samlat in 22 600 kr som förs vidare till människor som behöver hjälp att själva kunna ta sig ur fattigdom och gå mot en ljusare framtid, oavsett om vägen är via utbildning eller företagande.

Vi får möjlighet att bidra till människans egen sunda kraft att spränga sina gränser – helt enkelt.

Nämnas bör att vi är inga elitidrottare. Detta innebär att vi varken kommer vara snabbast på Ironman eller leva det ultimata triathlonlivet dessförinnnan. Men vi har viljan, glädjen och höga ambitioner och kommer göra vårt allra bästa, både under loppet och under uppladdningen. Självklart kommer vi satsa på att göra så bra prestation i Ironman som möjligt, men stor del av målet ligger i resan dit. Kan vi då tillsammans bidra till en bättre värld under den resan är det fantastiskt.

”If we don’t aim for the stars, we won’t even get off the ground”
– Scott Jurek

Utförande

Projektet och insamlingen kommer pågå under 270 dagar, med start 18:e november 2014 till och med tävlingsdagen 15:e augusti 2015. Under denna period kommer marknadsföringsinsatserna att skapa medvetenhet kring projektet hos allmänheten – främst i Östergötland, men även runt om i hela Sverige. Projektet genomförs via sociala medier som hemsidan www.triyourlimits.se, Facebook och Instagram. Dagliga uppdateringar sker kring träning, upplägg och kost.

 

simning