Nu är det mindre än ett dygn kvar till startskottet går, klockan 07 i morgon. Ni kan följa vår färd live under dagen på den här sidan genom att söka efter startnummer eller efternamn. Simons startnummer är 702 och Ulrikas är 319. Man kan också ladda ner en smidig app som heter IMTrackr (finns för både iPhone och Android), där man väljer Kalmar och lägga till våra startnummer. Med den kan man få automatiska uppdateringar och sånt smidigt 🙂 Vi kommer låta Ulrikas syster sköta vårt Instagram-konto under lördagen, så det kommer lite bilder och statusuppdateringar där!

Efter gårdagens registrering och race briefing i går gick vi och lade oss rätt tidigt för att gå upp tidigt och ta del av den officiella simträningen klockan 7 på morgonen idag. Det blev mer ett skönt morgondopp och plask i vattnet än träning för oss, men var bra för att känna in förhållandena och spana in simbanan. I eftermiddag är det incheckning av cyklar och utrustningspåsar för växlingen, mycket bra uppstyrt och strukturerat av arrangörerna. Sen är det sista vila och sömn som gäller innan vi går upp strax före kl 04 för att äta frukost och förbereda starten.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man packar för en lång dag! #triyourlimits #ironmankalmar

A photo posted by Ulrika & Simon (@triyourlimits) on

Vi har en gemensamt lagt upp race plan för loppet där vi var och en för sig kommer ta det lugnt och kontrollerat för att räcka hela vägen. Schema för energi- och vätskeintag har vi också bestämt med ett kontinuerligt, väl avvägt intag för att må så bra som möjligt hela vägen. Väderleksrapporten ser bra ut, 21 grader och sol, men ganska starka vindar på 8-11 m/s som vi kommer få ta det lite lugnt i så de inte suger för mycket energi.