Nu är det bara 6 dagar kvar till vi står på startlinjen på Ironman Kalmar. Skrämmande lite, men vi konstaterade idag att ett visst lugn har lagt sig över oss samtidigt som det är nervöst. Det finns ingen extra träning kvar att göra och den tränings-stress som kändes för en-två månader sedan är borta. Det är uppladdning som gäller nu, både fysiskt och psykiskt. Sista träningspassen är korta och lugna, den fysiska uppladdningen är inriktad på att vila och samla krafter genom att äta och sova bra.

Den mentala uppladdningen är också viktig. Förutom att planera och tänka igenom loppet för att känna oss lugna så gäller det också att tänka mycket positivt. Själv försöker jag visualisera ett härligt och lyckat lopp som går bra och tänka på hur fantastisk resan hit har varit. Vårt välgörenhetsprojekt har också varit fantastiskt. Förutom de (i skrivande stund) 17 100 kr vi samlat in för Hand in Hand, så har vi spridit ett budskap och mött och inspirerat människor på vägen. Det är en otrolig energiboost som jag kommer bära med inom  mig när det är riktigt tungt på lördag.

Här är en kul liten film jag klippte ihop från veckans cykelpass till Barsebäcks hamn. Den typen av lustfylld och rolig träning som gör att  vi kommer orka i mål på lördag!