Tjenixen! Tänkte checka in med en uppdatering. Tyvärr har min sjuka varit ruggigt seglivad. Även om jag  känner mig ganska bra så sitter fortfarande med halsont och negativt påverkad andning. I fredags var jag hos läkare för tredje gången utan att få några klara svar. Fick i alla fall ta prover för TWAR och sköldkörtelhormon. Fick tjata lite om TWAR-provet eftersom det är dyrt för vårdcentralerna att ta. Det ska bli väldigt skönt att få klart besked om just det, för det kan bli en extremt utdraget om man har det, tränar och inte blir behandlad.

IMG_20150428_184932~2

Jag känner mig som sagt 95 % bra så jag tog en försiktig jogg igår för att se vad kroppen skulle tycka. Sammanfattningsvis kan man säga att benen var överlyckliga men att halsen och andningen inte gillade läget. Pulsen låg en bra bit över vad den hade gjort för motsvarande runda innan jag blev sjuk, men det kan bero på situationen i allmänhet med.

IMG_20150428_185156~2

Med en månad kvar till Stockholm Marathon känns det lite surt nu. Jag har inte tränat ordentligt på 1,5 månader och försöker mest fokusera på att inte stressa upp mig över det. Det får bli som det blir, förhoppningsvis är jag helt bra och kan jogga runt i ett bekvämt tempo utan några speciella ambitioner.

Vi har tyvärr bestämt oss för att hoppa över Vätternrundan och sålt våra startplatser. Dels på grund av min sjuka, att loppen ligger nära inpå varandra och för att att vi kommer flytta ner till Malmö under andra halvan av Juni . Vi tyckte det blev lite mycket annars. Vätternrundan får bli ett annat år i stället, man kan inte göra allt samtidigt 🙂

Håller tummarna för klara besked och snabb bättring för att kunna jobba vidare mot vårt största och viktigaste mål i augusti!