Först av allt,
VI ÄR UPPE I ÖVER 9000kr I INSAMLINGEN TILL HAND IN HAND!!!!!!!!!!!
Wow! Steg för steg, krona för krona, meter för meter, mot en lite bättre värld <3

Yogi

Denna veckan har, som många andra, sprungit förbi i 120 knyck. Det är redan fredag och helg.

Som Simon skrev i sitt förra inlägg så tillbringar han veckorna i Stockholm med att skriva exjobb. Detta innebär att mina dagar blir lite mer ensamma och enformiga. Hittills har jag fyllt dagarna mycket med jobb, träning och vänner. Det känns också lite mindre ensamt när man har en varm liten katt som fyller upp Simons sida av sängen om nätterna.

Som ni säkert har märkt så stämmer inte min träningsredovisning som ligger till höger i kanten. Detta på grund av att jag har skaffat en NY KLOCKA! Numera pryder en Ambit3 Sport Sapphire min arm när jag tränar och är min ständiga pulsföljeslagare. Är otroligt nöjd med den, håller dock fortfarande på att förstå mig på den fullt ut. En riktigt bra feature är att man kan ha pulsbandet på sig under simning och se hur man ligger till pulsmässigt under simpassen. Tummen upp!

Ambit3

Veckans träning hittills:
Måndag: spinning 30 min + styrka 30 min
Tisdag: simning 60 min + löpning tröskelpass 5km
Onsdag: spinning 2 x 45 min extensiva intervaller
Torsdag: spinning 45 min intensiva intervaller
Fredag: löpning 60 min distanspass + styrka
Lördag: Oklart, hemma i Skåne
Söndag: Oklart, hemma i Skåne

Älskar mina spinningpass på Frisk på onsdagasmornarna! I onsdags var det fullt av folk som verkligen köttade genom det pyramidintervallpass jag hade byggt upp. Det är så imponerande att se människor klämma i ända från tårna, svetten sprutar och de har ett stort leende på läpparna kl 06.40 på morgonen… wow!

Spinning

Tyvärr har jag sedan någon vecka sedan fått mer och mer känningar i ryggen. Samma känsla som jag hade för 3 år sedan när jag hade diskproblem i ländryggen på grund av för mycket afrodans. Blir såklart väldigt orolig och rädd över detta och är mån om att gå till botten med detta, gärna så tidigt som möjligt för att inte riskera att det påverkar all träning. Har i veckan gått till botten med det och fått tydliga instruktioner samt lagt upp ett program för att stärka upp core och ryggen. Känns bra, det har inte blivit värre. Hoppas på nästa vecka.

Igår kom Simon hem en dag tidigare från Stockholm och idag ska vi åka till SKÅNE! Vi tar med oss Vilda och är superglada över att få pussa på vår fina, stora familj <3 Jag har haft en lugn morgon med frukost och Mästerkocken, ska dra på mig löparstassen och ta en runda nu direkt innan det bär av söderut 🙂

Det händer spännande grejer på Tri Your Limits fronten…. Kommer uppdatera mer om detta efter helgen!