Efter en mycket lugn och skön julhelg är vi nu tillbaka i Linköping för att fira nyår och ta nya tag i träningen. premiärturen efter mycket stillasittande och ätande blev den 28:e, då vi på osäkra ben gav oss ut på löprunda i den ett vackert vinterklädda naturen utanför Karlshamn, där Ulrikas familj har sommarstuga. Väldigt skönt att få skaka loss och röra lite på sig tyckte vi båda 🙂

Det blev inte så mycket träningsrelaterade julklappar som man kunde väntat sig (med undantag för de fina donationerna till Hand in Hand som flera har gett!). Två kul träningsprylar fick jag dock av min bror Joel. Dels snabbsnörning till löparskorna. Såna där tjusiga skruvade snören som var riktigt coola när man gick på mellanstadiet. De gör att man sparar några sekunder när man byter från cykel till löpning. Jag har tidigare hävdat att det är försumbart men Ulrika säger att det är viktigt så det känns bra att ha ett par nu 🙂 Också fick jag en simmössa med personligt tryck (a la tuschpenna) som säkert kommer dyka upp på bild senare. Mycket tjusig hursomhelst!

Tillbaka i Linköping är det snart dags för nyårsfirande. Det blir mysig parmiddag i år vilket känns bra. Förutom att klura på nyårslöften om vår träning börjar det bli dags för oss att planera och prioritera lite mer för att göra träningen så effektiv och bra som möjligt. Under hösten har vi främst fokuserat mycket på att träna allmänt, ha kul och lägga en bra grund inom alla grenarna. Längre fram kommer vi se till att träningspassen har tydligare syfte och med anpassat innehåll för att förbereda oss så bra som möjligt för den kommande utmaningen. Mer om våra tankar och upplägget kommer på bloggen i senare inlägg!